DOORBREKEN VAN PATRONEN

doorbreken patronen

DOORBREKEN VAN PATRONEN

leaf 3

ORGANISATIEOPSTELLING

Het onbewuste zichtbaar maken, dat is wat we met opstellingen doen. Soms merk je dat je ergens in vastzit, een patroon of een probleem. Of je hebt een onbestemd gevoel wat je niet zo goed kunt plaatsen. Je hebt zelfonderzoek gedaan maar je komt er maar niet uit waar het nou echt zit. Dan kunnen familieopstellingen meer helderheid brengen.

Soms zit de oorzaak namelijk dieper, op een onbewust niveau. Zijn er dingen in jouw familie gebeurd die onbewust een invloed op je hebben. Met een opstelling leg je die dynamiek bloot; het is een visuele weergave van de werkelijkheid in jou. Door de dynamiek in jou te zien van een afstandje, kun je ook makkelijker zien waar de vrije, oplossingsruimte zit. Familieopstellingen gaan ook over het loslaten wat niet van jou is en aannemen van de dingen die dat wel zijn. Kortom: een familieopstelling is een methode voor diepgaande bewustwording en heling.

streep

AGENDA FAMILIEOPSTELLINGEN

Driewekelijks bij De Nieuwe Yogaschool
Samen met Zeeger Scholten organiseer ik Familieopstellingen workshops bij de Nieuwe yogaschool in Amsterdam. Bekijk hun agenda hier.

9 juli Amsterdam
Familie opstellingen dag samen met Monique van Biesum in Amsterdam. Klik hier voor meer informatie.

Systemische retraite
Innerlijke vrijheid: wandel je eigen pad
20 t/m 22 oktober Overijssel
Wil je meer info, stuur me dan een berichtje.

2B80A316-4150-42A8-9016-DFD949330C1B
leaf
leaf
leaf
leaf

ERVARINGEN VAN DEELNEMERS

DSC_2084 bewerkt door HR - Hanita Rietrae

HANITA

Familieopstellingen bij Kim en Zeeger kan ik iedereen aanraden die worstelt met vragen of gevoelens! Je bent bij hen in goede handen. Allebei stralen ze rust uit en hun werkwijze is professioneel en integer.  Door de kalme manier van begeleiden was het voor mij, als representant, ook veilig om mee te gaan in de dynamiek van de opstelling. Het was bijna magisch om te zien wat er gebeurde bij de vraagstellers toen puzzelstukjes op zijn plek vielen. Bedankt Kim en Zeeger, voor deze bijzondere ervaring.

845BF081-7568-4DD0-862F-B9828EE8F94E - Anouk Schimmel

ANOUK SCHIMMEL

De familieopstelling van Zeeger en Kim is zo’n bijzondere en magische ervaring voor mij geweest. Het is moeilijk in woorden uit te drukken en zeker het ervaren waard. Ik heb meer inzicht gekregen in mijn familie en dus ook meer over mijzelf geleerd. Ontzettend waardevol! Ik voelde me enorm gedragen door de ervaring/kennis die zij beide hebben.

IMG_2083

ROBBERT-JAN SPARREBOOM

Een familieopstelling brengt direct inzicht in onderliggende (vaak onbewuste) patronen en is daardoor een zeer krachtige methode voor persoonlijke ontwikkeling. Wat er in een opstelling gebeurt (ook als representant) valt niet te omschrijven en moet je hebben ervaren om het echt te begrijpen.